O nama

Luksuz

Exception je novo ime za luksuz – za sve koji se oblače sa ukusom , birajući vodeće svetske brendove. Kompletan izbor odeće, obuće i aksesoara učiniće vaš stil jedinstvenim i prepoznatljivim.

Multibrand

Pravi stil za svakoga. Uz širok izbor za muškarce i za žene sa više od 30 prestižnih svetskih brendova zasigurno ćete pronaći idealnu kombinaciju za sebe. Garancija za to su imena poput: Dolce&Gabbana, Valentino, Brunello Cucinelli, Bottega Veneta, Brioni, Santoni…

Zadovoljstvo kupovine

Kupac je ono što nam je najvažnije. Od enterijera i uređenja, preko posebne usluge, do luksuznih modela – sve je tu sa ciljem da dolazak u Exception predstavlja pravo zadovoljstvo i iskustvo koje ćete pamtiti.

Sve komade pažljivo smo odabrali jer osluškujemo potrebe naših kupaca, a izgradnja dobrog odnosa sa njima je ono što nas pokreće.

Premium onlajn iskustvo

U saradnji sa partnerom, platformom Ananas, onlajn kupovina predstavlja lako i prijatno putovanje. Čeka vas inspirativno istraživanje, sjajna korisnička podrška i premium pakovanje odabranog proizvoda. Uz onlajn ponudu, EXCEPTION je tamo gde ste vi.

Prijavite se na našu mailing listu
i ostvarite specijalne popuste